Laatste nieuws

Chocolade

Wist je dat chocolade giftig is voor honden en katten? Dit kan in het begin braken, diarree en onrustigheid veroorzaken maar nadien bij grotere hoeveelheden chocolade escaleren tot hartritmestoornissen, epilespie...

Meer lezen

Welkom bij dierenartsenpraktijk Boekeneute - Brugge

Dierenartsenpraktijk Boekeneute is een  moderne praktijk in de rand van Brugge, vlot bereikbaar en met ruime parkeermogelijkheid. De dierenartsen van Boekeneute te Brugge bieden u een warme en persoonlijke aanpak; een vertrouwd gezicht dat echt luistert naar de kleine en grote problemen van uw geliefde huisdier.

De dierenartsen van Boekeneute zijn voornamelijk gespecialiseerd in kleine huisdieren: honden, katten, knaagdieren (cavia, fret, hamster, rat, konijn,...) en vogels (duiven, kanaries, pagegaai,...). Wij doen zowel consultaties op de praktijk als huisbezoeken.Ook voor de verzorging van schapen, geitjes,pony's en paarden komen wij graag bij u langs.

Een grote troef van onze praktijk is dat wij steeds permanentie bieden, of het nu dag,nacht, zon-of feestdag is.

Met een geavanceerd computerprogramma kan de historiek van uw dier direct opgevraagd worden, zodat de dierenarts van wacht perfect op de hoogte is van de problemen van uw dier.

U ziet het, wij doen er alles aan om u de beste diergeneeskundige zorg met een persoonlijke touch te bieden, zodat zowel baasje als huisdier tevreden naar huis keren.